İçeriğe geç

Lavabo Tıkanıklık Açma

    Lavabo Tıkanıklığı Açma

    Lavabo tıkanıklığı açma, firmamız tarafınca en çok yapılan işlemler arasındadır. Lavabolar, ev yahut işyerlerinde en fazlaca tıkanıklığın yaşandığı yerlerdir. Lavabonun tıkanması sonucunda kullanıcı tarafından yaygın olarak meydana getirilen hatalardan biri hemen lavabo açıcı kimyasalların kullanılmasıdır. Lavabo açıcı kimyasallar lavabonun açılmasını sağlar. Ama tesisatta kullanılan contaların erimesine ve ilerleyen zamanlarda da sızma yaşanmasına neden olabilir.

    Firmamız tarafından lavabo tıkanıklığı açma işleminde yeninesil cihazlardan istifade edilmektedir. Bu kapsamda kameralı sistem kullanılarak tıkanıklık nedeni tespit edilmekte, robotlu sistem ile tıkanıklık kısa müddette açılmaktadır.

    tıkalı lavabo açma

     

    Robotla lavabo açma yöntemi neden önemlidir?

    Lavaboların tıkanmaması için öncelikle kullanıcının dikkatli şekilde lavaboyu kullanması gerekir. Örneğin, genel olarak mutfak lavabolarının tıkanma nedeni lavaboya dökülen yağ artıklarıdır. Söz mevzusu yağlar gider borularına yapışarak borudaki akışkan yapının bozulmasına niçin olmaktadır. İç borularının daralması da tıkanıklığın bir öteki nedenidir. Bu durumda lavaboya gönderilen su geri tepmeye başlar.

    Lavabo tıkanıklığı açma yöntemlerinde sıklıkla kullandığımız uygulamalardan biri de robotlu sistemler ile lavabonun açılmasıdır. Alanında uzman olan ekibimiz kameralı sistem ile sorunun noktasını tespit ederek müşteriye çözüm önerisi sunar. Robotla lavabo açma yöntemi ile de işlemi kısa müddette sonuçlandırılır.

    Kırmadan lavabo gider açma hizmeti veren usta

    Lavabo tıkanıklığı açma yöntemleri içinde kırarak probleminin tespit edilme yöntemi demode olmuş bir uygulamadır. Firmamız tarafınca yapılan bütün lavabo açma işlemleri kırmadan lavabo gider açma uygulaması şeklinde gerçekleştirilir. Bu sayede işlem nihayetinde ilave bir iş yükü oluşmasının da önüne geçilir.

    Tıkanıklığın genel sebepleri kullanıcı hatasıdır. Bunun yanında tesisattaki işçilik yanlışları da tıkanıklığın sebebi olabilir. Bu durumda kameranın kullanılması büyük ölçüde fayda sağlamaktadır. Gider bölümünın kamera ile görüntülenmesi sırasında sorunun kullanıcıdan mı yoksa işçilik yanlışından mı kaynaklandığı anlaşılmaktadır. Yapılan tespit nihayetinde lavabo tıkanıklığı açma işlemi sırasında size kalıcı çözümler sunulur.

    Tıkanmış Lavabo Nasıl Açılır?

    • Lavabo açma pompası kullanarak tıkanıklığı gidermeye çalışabilirsiniz. 
    • Lavaboya bağlanan gider hortumunu çıkararak tıkanıklığa neden olan yabancı cisimleri temizleyebilirsiniz. Genelde zeytin veya hurma çekirdekleri kaçarak bu gideri tıkayabilmektedir.
    • Lavabo Aç tarzı, üzerine sıcak su dökülerek kimyasal tepkime yapan tozları kullanabilirsiniz (Faydası düşüktür ama denemeye değer)
    • Tazyikli su marifetiyle küçük çaptaki tıkanıkların açılmasını sağlayabilirsiniz. 

     

    (Bugün 7 kez ziyaret edildi, 1 kez okundu)
    Ustayı Ara