İçeriğe geç

Tıkalı Mutfak Gideri, Tuvalet ve Banyo Gideri Açma İzmir

    Mutfak Gider Açma Ve Banyo Gider Açma İşlemleri

    Yaşam alanlarında atık su giderlerinin ideal şekilde çalışmaması veya işlevini yitirmesi su taşkınlarına ve boru eklerinden su akması gibi birçok soruna neden olmaktadır. Temizlik işleri için en önemli işlevlerden biri olan atık su giderleri zamanla eskiyerek veya gider içinde biriken atıklar ile tıkanarak beraberinde büyük maliyetlerle neden olan hasarlar meydana getirmektedir.

    Özellikle mutfak ve banyo atık sularının giderleri arızalandığında zeminin sürekli ıslak ve nemli olmasına neden olduğu gibi bu sorunların çözümlenmemesi de tüm tesisatta arıza oluşmasına yol açmaktadır. Tıkalı gider sorunu çok katlı binalarda banyo giderinden sızan suların diğer katlara da akması gibi problemleri de ortaya çıkarmaktadır. Tıkalı atık su giderlerini açmak için uzman olmadan yapılan çalışmalar ise maliyeti arttırdığı gibi daha fazla zarar meydana getirebilmektedir.

    Tüm bu sorunlardan kurtulmak için İzmir’de Erdem Tesisat firması olarak gelişmiş çözümler bularak tıkalı gider sorunlarını ve diğer tüm tesisatta oluşan arızaları giderecek ekipman ve işinde uzmanlaşmış ustalarımız ile hizmet vermekteyiz. Böylelikle kısa zamanda oluşabilecek hasar ve maddi zararları engellemek tüm binanın su almasını önlemek mümkün olmaktadır. Söyle bir düşünüldüğünde, tıkalı bir tuvalet giderinin evinizde yayacağı kötü koku ve kirliliğin sizi nasıl rahatsız edebileceğini tahmin edebilirsiniz.

    Aynı zamanda tıkalı giderlerden kaynaklanan tesisat arızalarını engellemek atık su kötü kokularına maruz kalmadan uzman sistemler kullanılarak tıkanmaya neden olan sorunu tespit ederek kökten çözümler sunmak çok önemli olmaktadır. Erdem Tesisat firması alanında uzman bilgi ve yöntemlere sahip olarak müşterilerine en yüksek standartlarda ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

    Tıkalı tuvaleti robotla açan ustalarımız hiçbir zemin, duvar kaplamasını mümkün oldukça kırmadan, evinizi, banyonuzu, tuvaletinizi kirletmeden kameralı cihazlar ile tıkanıklığı gidermektedir. Teknolojiyi ekonomik fiyatlarla evinize kadar getirip tıkanıklığı tadilat işine girmeden açıyoruz. Tadilat yaparak borulardaki tıkanıklığı artırdığınızda bir sürü maliyet ödeyerek sıkıntınız gideriliyordu. Ama artık bu işi yapan makineler var sizlere tadilattan daha çok çok ucuza hizmet veriyoruz. Tıkanan tuvalet borularını hiçbir yeri kırmadan kanal açma makineleri sayesinde açıyoruz. Tuvaletin en çok tıkanabilen es dediğimiz bölgesinde meydana gelen daralmaları açıyoruz. Tuvaletin giderinden atılan bez veya katı atık maddeler boru ek parçalarına takılır ve tamamen tıkanmaya sebep olur. Fayanslar kırılmadan biz bu borulardaki tıkanmaları açıyoruz. Tuvalet tıkanıklığı tesisat sisteminde en çok ortaya çıkan sorundur ve çok çeşitli sebepleri vardır.Bunların en başında dikkatsiz kullanımlar ve zaman faktörüne bağlı olarak ortaya çıkan problemlerdir.

    tikaniklik-gider-acma

    Erdem Tesisat özellikleri arasında kameralı gider açma sistemleri ile tıkalı mutfak gideri ve banyo giderlerinin nedenlerini tespit ederek gerekli tamir ve bakım işlerini üstlenerek tüm tesisat hakkında bilgilendirme ve yönlendirme yapmak yer almaktadır.

    Müşteri memnuniyeti ve kalite standartları yüksek çalışma prensiplerine sahip olan Erdem Tesisat firması tesisat sorunlarında kesin çözümler üretmektedir. Erdem Tesisat firması İzmir bölgesinde Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı, Bornova, Gaziemir, Buca civarı başta olmak üzere tüm İzmir’e hizmet vermektedir.

    Firmamız, müşterilerine sunmuş olduğu kameralı tıkanıklık açma hizmetleri ile geri dönüş ve detaylı bilgiler sağlayarak (Neyin tıkanıklığa sebebiyet verdiği, tekrar olmaması için tavsiyeler) vermiş olduğu hizmetlerin arkasında durduğunu kanıtlamaktadır.

    Tüm sıhhi tesisat işleriniz ve tıkanıklık açma işleriniz için haftanın 7 günü bizi arayabilirsiniz.

     

    (Bugün 11 kez ziyaret edildi, 1 kez okundu)
    Ustayı Ara